typy...
- mäsové a špenátové knedlíčky sú výborné ako príloha k pečenému mäsu
- mäsové pirohy po uvarení podávajte pomastené rozpraženým maslom, do ktorého pridáte za lyžičku octu
Pre prehľadnejší úpravu sekcie ide obsah rozdeliť do textových "blokov". Bloky sa dajú ľubovoľne vytvárať, presúvať a mazať. Ich úpravu zahájite dvojitým kliknutím tlačítka myši. Textový editor sa vždy spustí iba pre vybraný blok. Ako editor pracuje nájdete vo videoukážke.
Základné tipy:
- Používajte často nové bloky.
- ENTER = nový odstavec.
- SHIFT+ENTER = nový riadok.
- Obrázok je najprv treba nahrať na server cez Vložiť obrázok a Správcu súborov.
- Obsah z Wordu vždy prenášajte cez Vložiť z Wordu.
- NEpoužívajte medzerník pre zarovnávanie objektov.
- Stiskněte tlačítko listování.
- U bloků, které mají být skryty, vyplňte nově zobrazené textové pole.
- Všetky bloky s vyplneným listovaním budú na stránkach skryté, okrem prvého v poradí.
- Tlačítko pridať odkazy vytvrí nový blok so zástupcom, ktorý bude na stránkach nahradený odkazmi. Tieto odkazy budú shodné s vyplnenými nadpismi u listovaní a budú prepínať příslušné bloky.
- Zo všetkých blokov, ktoré majú vyplnené listovanie, bude zobrazený vždy len jeden. Bloky, ktoré nemajú vyplnené listovanie vôbec, budú zobrazené vždy.
- Ak chcete skrývať aj prvý blok listovania, vytvorte na jeho miesto nový prázdný blok a použite pre jeho nadpis výraz: %empty%
- Chcete-li při přepnutí bloku rolovat okno na horní část bloku, tak přidejte za text bloku výraz: %top% (např. Dovolená%top%)